pulsna dijagnostika

PULSNA DIJAGNOSTIKA

“Život u skladu sa Prirodnim zakonom je osnova savršene ravnoteže pulsa – apsolutno savršenstvo ravnoteže, a to je Samhita Rik Veda, Ustav Univerzuma” – Maharši

PROČITAJTE VIŠE...

pulsna dijagnostika

DOKTORSKI TEČAJ

Program za sticanje licence iz Ajurvede namenjen je zdravstvenim radnicima – prvenstveno lekarima zvanične medicine, koji žele da praktikuju AjurVedu kao deo integrativnog pristupa zdravlju.
Tečaj je, međutim, otvoren i za druge profile zdravstvene struke.

PROČITAJTE VIŠE...

MAJKA I BEBA

„Zdrava, srećna majka i beba“ – pruža praktična znanja i primerena rešenja u svakoj fazi predzačeća, trudnoće, porođaja i postnatalne nege, koju zdravstveni radnici mogu ponuditi budućim roditeljima, sa stanovišta Mahariši AjurVede.
PROČITAJTE VIŠE...

profesionalna aromaterapija

PROFESIONALNA AROMATERPAIJA

Profesionalni tečaj za Konsultante Mahariši Aromaterapije

PROČITAJTE VIŠE...

porodicna aromaterapija

PORODIČNA AROMATERPAIJA

Petodnevni tečaj porodične Mahariši Aromaterapije® pruža sva neophodna teorijska i praktična znanja za delotvornu primenu aromaterapije za ličnu upotrebu i u porodičnom okruženju

PROČITAJTE VIŠE...

prevencija

PREVENCIJA

“Prevencija je spontana sposobnost prevencije kršenja Prirodnog zakona kroz sve misli, govor i akcije.” — Maharishi

PROČITAJTE VIŠE...

maharisi joga tecaj

MAHARIŠI JOGA

Tečaj Mahariši Joga Asana pruža obuhvatno razumevanje prirode Joge – sjedinjenja invidualnog i kosmičkog života – kao i praktične obuke u položajima Joge i vežbama disanja koje podstiču integraciju duha i tela.

PROČITAJTE VIŠE...

dijetetika

DIJETETIKA

Tečaj pruža duboke principe i praktično znanje o tome kako unaprediti i ostvariti dobro zdravlje prikladnom dijetom, pravilnim varenjem i ispravnom ishranom.

PROČITAJTE VIŠE...